Uusi 3D-studiomme on avattu

Olemme saaneet tuotantoon 2024 talven aikana täysin uudistuneen suunnittelu- ja tuotantoyksikkömme, joka takaa nykyaikaisen, turvallisen ja ennustettavan hoidon niin keraamisten täytteiden, kruunujen, siltojen kuin koko implanttihoidon eri osavaiheiden osalta.

Myös suurin osa purentakiskoistamme sekä leikkausohjurit pystymme valmistamaan vastaanotollamme pitäen potilaidemme hoidon kustannukset järkevinä laadusta tinkimättä.

Kuin kiinteistöissä on tärkeää sijainti, niin hammaslääketieteessä tarkkuus on vastaava nimittäjä. Siksi se on 3D-studiomme kantava teema ja hoidossasi tarvittavat uusimmat työkalut ovat Dentsply Sironan valikoimista täsmällisesti valitut ohjelmistot, tulostin, jyrsin ja skanneri. Laitteiden ja materiaalien toimituksista sekä asennuksista suuret kiitokset Hammasvälineelle!

Linkkinä havainnollistava video uusimmasta 3D-tulostimestamme: Primeprint

Niin yksittäisen hampaan korvaaminen taikka korjaaminen, laajemmat kuntoutukset kuin isommat työt useista implanteista purennan oikomisiin, voit varata maksuttoman 15min suunnittelun nettiajanvarauksestamme hoidon tarpeen arvioon sinulle sopivimpaan hetkeen. Voit myös jättää vastaanotollemme soittopyynnön, johon vastaamme pikimmiten. Meiltä saat arviollasi aina kustannusarvion ja tiedon hoitosi kulusta, ilman että sitoudut mihinkään.

Mikäli haluat lisätietoja tai tutustumisen eri mahdollisuuksiin, tervetuloa!

Terveisin hml Lauri Tuuliainen

Artikkelikuva ja linkki: Dentsply Sirona