HLL Lauri Tuuliainen ainoastaan Dentaalipalvelussa – Tervetuloa jokaiselle aiemmin Laurilla käyneelle

Hammaslääkäri Lauri Tuuliainen on irtisanonut sopimuksensa yksipuolisesti  vastaanottopalvelujen ostamisesta Oral Hammaslääkäreiltä keväällä 2024. 

Keskiviikosta 29.5.2024 lähtien potilaiden hoito Laurilla jatkuu normaalisti lääketieteelliseen tarpeeseen perustuvien kutsujen ja huoltovälien mukaan Dentaalipalvelussa.

Potilaita tullaan erittäin todennäköisesti kontaktoimaan myös aiemman vastaanoton toimesta, mutta huoltovälin puitteissa viimeistään myös meiltä Dentaalipalvelusta. 

Lauri on työskennellyt molemmilla asemilla päällekäin 2018-2024 ja tänä aikana potilaita on osattu ohjata kummalekin vastaanotolle kummastakin puhelinnumerosta mahdollisimman nopeaa apua tarjoten. Enää tarvitsee soittaa vain 017 262 4443 – muistathan että nettiajanvaraus palvelee 24/7.

Sijaitsemme Puijonkatu 23:ssa, torin laidalla, Sektorin liiketilassa, 3. kerroksessa, (Ramin konditorion yläkerrassa).

Laurin aiemmasta alkuviikon vastaanottopisteestä, Puijonkatu 31:stä matkaa kertyy noin 150m torille päin tänne Dentaalipalveluun.

Hammaslääkäri Lauri Tuuliaisen mukana on siirtynyt automaattisesti potilaiden hoitotiedot laadukkaan hoidon jatkuvuuden takaamiseksi. Osin automatisoidusta tietokantojen siirrosta johtuen, voi joitain poikkeuksia kuitenkin esiintyä. Mikäli sinun tiedot eivät ole siirtyneet, on potilaalla oikeus maksuttomasti saada datansa henkilöllisyystodistusta vastaan yhden kerran. Voit pyytää datasi aimmin asioimastasi toimipisteestä, muista ottaa henkkarit mukaan.

Syitä Laurin lopettamiseen on useita, mutta aikanaan kun Lauri aloitti Puijonhampaassa, oli se pieni ja sympaattinen vastaanotto, joka myytiin Medgroupille ja lopulta erivaiheiden jälkeen Lauri löysi itsensä vihreä paita päällä.

Hammaslääkärinä Lauri Tuuliainen aloitti Dentaalipalvelussa 2018 ja on myös yksi meidän vastaanoton omistajista.

Meillä ei ole palvelumaksuja, ei laskutuslisiä, eikä mitään piilokulujakaan. Ainoastaan potilaille tehdyt toimenpiteet muodostavat potilaan kustannukset. Jotta Lauri voi potilaita kohdella mahdollisimman tasapuolisesti, on yksinkertaisempaa Laurille kun on vain yksi hinnasto käytössä Puijonkadun varrella työskennellessään. Nyt se ongelma Laurilla ratkesi ja meidän hinnasto on edeltävää vastaanottoa huomattavasti edullisempikin. 

Lisäksi kaikki nykyaikaiseen hoitoon kuuluvat ohjelmistot, laiteinvestoinnit sekä diagnostiikkavälineet on päivitetty 2024 ja tullaan kaikilta lopuin osin päivittämään heinäkuun aikana vastaamaan myös tulevaisuuden vaatimuksia. Tämä omissa käsissä oleva digitaalinen ekosysteemi mahdollistaa aiempia Laurin toimipisteitä paremman tarkkuuden, korkeamman laadun sekä nykyteknologiaa hyödyntävän parhaan mahdollisen potilaskokemuksen jokaiselle potilaalle. Tämä on varmasti se suurin syy Laurin kokonaan meille siirtymiselle ja myös meille Kuopion vanhimmalle yksityisvastaanotolle positiivinen mahdollisuus kehittyä ja uudistua seuraavalle tasolle. Olemme sitoutuneet pitkäaikaiseen liiketoimintaan ja järkevään kustannustasoon potilaitamme kohtaan. Dentaalipalvelu on toiminut Puijonkadulla vuodesta 1977.

Takautuvasti Laurin myöntämät takuut 10-v kruunuille ja implanteille, ovat myös voimassa meillä täällä Dentaalipalvelussa myös muualla/Onnihampaalla/Medgroupissa/Puijonhampaassa Laurin tekemille töille, ensimmäiset takuisiin sisältyvät työt Lauri on tehnyt yksityisellä Puijonhampaassa 2015.

Lauri toivottaa aurinkoista kesää ja iloista jälleen näkemistä sinisessä paidassa täällä Dentaalipalvelussa!

Jos teillä on tarve tavoittaa Lauri pikimmiten, helpoiten se onnistuu etunimi.sukunimi  at dentaalipalvelu.fi -sähköpostitse. 

Lauri on lomalla sekä ennen juhannusta koulutuksessa rapakon takana kongressissa, heinäkuusta tuorein tiedoin taas rivissä.

Terveisin Dentaalipalvelun väki

PS.

Muistathan, että meiltä saat Toriparkkiin ilmaisen ulosajolipukkeen, jolla kuittaat helposti parkin hoitosi ajalta (muista kytkeä Moovy-sovelluksesta jo ennen sisäänajoa kilven tunnistus pois).