Yritys

Osaamisen juuret Kuopion yliopistossa

Dentaalipalvelu Oy on yksityinen, hammaslääkärien omistama, Kuopiossa toimiva hammaslääkäriasema, jonka perustivat vuonna 1977 neljä silloisen Kuopion yliopiston hammaslääketieteen laitoksen opettajaa. Kuopiolaisuus on edelleen vahvasti läsnä Dentaalipalvelun hengessä ja voimmekin kutsua itseämme aidosti kuopiolaisten omaksi ja vanhimmaksi hammaslääkäriasemaksi. Vaikka olemme vanhin, olemme kiinni tiukasti alan nykyhetkessä uusimpien laiteinvestointien kuin ohjelmistoympäristöjen käytön puolesta. Jatkuva koulutus ja vuosikymmenien kokemus tekevät vastaanotostamme aikaa kestävän kokonaisuuden.

Miksi Dentaalipalvelu?

Vuodesta 1977 olemme rakentaneet työympäristöä, joka tarjoaa suunterveydenhuollon ammattilaisille mieluisan työpaikan. Kokonaisuus näkyy potilaillemme ammattitaitoisena, rentona ja ihmisläheisenä palveluna vuodesta toiseen.

Olemme sitoutuneet pitämään palvelumme kustannuksien puolesta kaikkien saatavilla, vaikka investoimme uusimpiin teknologioihin ja jatkuvaan lisäkoulutukseen.

Esimerkkinä toiminta-alueemme ensimmäinen yksityinen 3D-röntgen, jolla saadun tiedon avulla toimenpiteiden suorittaminen on potilaalle miellyttävää ja turvallista. Uusinta kehitystä edustavat myös vastaanotoltamme löytyvät suuskannerit, joilla pystytään jäljentämään tarvittaessa koko purenta erittäin miellyttävästi.

Meiltä löytyy myös lääketieteellisen tason 3D-tulostin, jolla valmistuvat niin mallit, purentakiskot kuin leikkausohjurit. Myös kruunujen ja keraamisten paikkojen valmistukseen tarkoitettu jyrsin on vastaanotollamme.

Digitaalitekniikoita hyödyntäen pystymme jo tarjoamaan useat proteettiset työt jopa saman päivän aikana valmiina sinulle, mikä parantaa palvelukokemustasi, laadusta tinkimättä.

Yleishammashoidon lisäksi tarjoamme laajat erikoishammaslääkärien palvelut.

Sijainti

Vastaanottomme sijaitsee keskellä Kuopiota, kauppatorin laidalla Sektorin liiketalossa. Meille pääsee suoraan torinaluspysäköinnistä Sektorin parkkihallin kautta, hissillä kolmanteen kerrokseen.

Astele sisään torilta tai kävele sisäkautta toriparkista.

Korvaamme käyntisi yhteydessä tunnin pysäköinnin toriparkissa. Muista pyytää kassalta pysäköintilippu lähtiessäsi

Tervetuloa!

Varaa aikasi netissä!

Voit tehdä ajanvarauksen helposti nettivaraamossamme tai puhelimitse.