Kruunutukset ja protetiikka

Palauta hymysi täydellinen kauneus ja toimivuus

Kruunutukset ja muu protetiikka ovat ratkaisuja, jotka tarjoavat kattavan lähestymistavan laajasti vaurioituneiden tai puuttuvien hampaiden korjaamiseen. Näiden eri menetelmien avulla voimme palauttaa hymysi täydellisen kauneuden ja toimivuuden.

Kruunut ovat räätälöityjä suojia, jotka asennetaan muotoiltujen vaurioituneiden tai heikentyneiden hampaiden päälle. Ne palauttavat hampaan alkuperäisen muodon, koon ja vahvuuden samalla, kun ne tarjoavat suojaa ja kestävyyttä. Kruunut voivat olla valmistettu esimerkiksi metallista, kullasta tai keraamisesta materiaalista, joka tarjoaa luonnollisen ulkonäön ja kestävyyden.

Protetiikka puolestaan keskittyy puuttuvien hampaiden sekä pehmytkudosten korjaamiseen tai korvaamiseen. Tämä voi sisältää erilaisia vaihtoehtoja kuten kruunuja, siltarakenteita tai erilaisia proteeseja. Protetiikka ei ainoastaan palauta hymysi ulkonäköä, vaan myös parantaa purentaa ja puhetta sekä estää muiden hampaiden liiallista kulumista.

Dentaalipalvelussa tarjoamme kaikki eri vaihtoehdot, jotka on suunniteltu vastaamaan yksilöllisiä tarpeitasi ja toiveitasi. Kokenut tiimimme työskentelee kanssasi löytääkseen parhaan ratkaisun hymysi terveyden ja kauneuden palauttamiseksi.

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika konsultaatioon, niin autamme sinua löytämään parhaan ratkaisun kruunutuksiin tai protetiikkaan ylipäätänsä liittyvissä tarpeissasi.

Palauta hymysi täydellinen loisto ja toimivuus kanssamme!

Haluatko maksuttoman arvion?

Tiesithän, että voit tulla maksuttomaan proteettisen hoidon arvioon kun sinulle sopii, se vie vain 15 minuuttia ja sen jälkeen tiedät vaihtoehdot sekä kustannukset. Voit tehdä ajanvarauksen helposti nettivaraamossamme tai puhelimitse.