Keraamiset paikkaukset

Luonnollista kauneutta hymysi suojaksi

Keraamit ovat innovatiivinen ratkaisu hampaiden vaurioiden korjaamiseen, joka tarjoaa sekä kestävyyttä että esteettisyyttä. Kun hampaasi ovat vaurioituneet esimerkiksi reikiintymisen, lohkeamisen tai muun syyn vuoksi, keraamiset paikkaukset tarjoavat luonnollisen näköisen ja kestävän korjauksen.

Keraamiset rakenteet valmistetaan joko meillä paikallisesti 3D-studiossa tai yhteistyönä hammaslaboratorioissa hammaslääkärin ottamien tarkkojen mallinuksien perusteella, jotta ne sopivat täydellisesti suuhusi. Tämä varmistaa keraamien mukautuvan hampaiden väriin, muotoon ja kokoon saumattomasti, luoden luonnollisen, kauniin ja kestävän lopputuloksen.

Yksi keraamisten paikkausten suurimmista eduista on niiden kestävyys. Ne ovat erittäin kestäviä ja kestävät purentavoimia pitkään ilman, että niitä tarvitsee vaihtaa. Lisäksi keraamiset paikkaukset ovat bioyhteensopivia, mikä tarkoittaa, että ne erittäin harvoin aiheuttavat ärsytystä tai allergisia reaktioita.

Keraamiset paikkaukset eivät ainoastaan korjaa vaurioituneita hampaita, vaan myös vahvistavat niitä ja suojaavat niitä lisävaurioilta. Ne ovat erinomainen vaihtoehto niin etu- kuin takahampaidenkin korjauksissa, kun vaaditaan kaikkein pisintä käyttöikää rakenteille.

Dentaalipalvelussa tarjoamme keraamisia paikkauksia yksilöllisesti vaihtoehdoista rehellisesti ja avoimesti keskustellen. Usein perinteinen yhdistelmämuovitäyte kehittynein nykyaikaisin materiaalein on ennusteeltaan lähes yhtä pitkäikäinen laadukkaasti tehden kuin keraami, arvioimme yhdessä sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Ota yhteyttä ja varaa aika, niin autamme sinua saavuttamaan terveemmän ja kauniimman hymyn nykyaikaisten teknologioiden avulla.

Varaa maksuton konsultaatio

Voit tehdä ajanvarauksen helposti nettivaraamossamme tai puhelimitse.

Tiesithän, että voit tulla myös maksuttomaan 15 minuutin arvioon mikäli koet tarvitsevasi keraamisia täytteitä, arvio ei sido sinua mihinkään.