Kalvo-oikomishoito on miellyttävä ja huomaamaton

Suussa voi olla estetiikkaa, puhdistamista tai toimintaa haittaavia hampaiden virheasentoja. Näitä vaivoja voidaan hoitaa kaikenikäisillä potilailla potilaskohtaisen suunnitelman mukaan.

Meillä on käytössä läpinäkyvät oikomiskalvot, jotka suunnitellaan yksilöllisesti yhdessä kuopiolaisen laboratorio Mallihampaan kanssa.

ClearAligner-hoidossa sinulle valmistetaan sarja läpinäkyviä, lähes näkymättömiä oikomiskalvoja.  Kalvoja vaihdetaan hoidon edetessä ja ne siirtävät hampaat luonnonmukaisesti haluttuun asentoon. Hoitoaika on yksilöllinen, mutta tyypillisesti 6-12kk välillä. Läpinäkyviä kalvoja pidetään vuorokaudessa 17h.

Oikomiskalvot suoristavat hampaasi miellyttävästi ja todella huomaamattomasti. Kun hoito on valmis, lopputulos varmistetaan pysyvällä retentiolla sen ylläpitämiseksi. Hoidosta annetaan etukäteen kustannusarvio.

Hoito alkaa maksuttomalla 15 minuutin konsultaatioajalla, jossa käydään läpi sinun toivomukset hoidosta, suun nykytila ja kartoitetaan vaihtoehdot kustannuksineen. Viidentoista minuutin konsultaatiossa et sitoudu vielä mihinkään.

Linkkissä lisätietoa kalvohoidosta

https://www.ortomat-herpola.fi/fi/tietopankki/tuotetietoa/ca-clear-aligner-ja-digitaalisen-hammashoidon-mahdollisuudet