Kalvo-oikomishoidot

"Tarkkuus digitaalisin menetelmin, kauneus ihmisen kosketuksella"

Meiltä löytyvät myös oikomishoidon palvelut nykyaikaisin oikomiskalvoin. Hoidossa hampaistosi jäljennetään digitaalisesti suuskannerillamme (ei enää tarvetta yökkiä jäljennösaineita) sekä tarvittaessa kuvannetaan 3D-röntgenillämme. Suunnittelussa pystymme yhdistämään molemmat tiedot ja luomaan siten entistä ennustettavampia purentoja sekä hymyjä.

Voit aloittaa hoitosi maksuttomalla arviolla (15min), joka ei sido sinua vielä mihinkään. Siinä kartoitetaan mahdollisuudet ratkoa purentaongelmasi sekä luodaan yksilöllinen kustannusarvio juuri sinulle. Arviokäynti ei sido sinua mihinkään. Mikäli vaivaasi ei voida ratkaista kalvo-oikomisella, ohjaamme sinut eteenpäin yhteistyö klinikoille sopivaan menetelmään.

Varaathan aikasi maksuttomaan 15min konsultaatioon soittaen.

"Funktiota ja estetiikkaa"

Aikuisväestössä on usein hoitamatonta ahtautta, joka etenee vähitellen vuosien kuluessa. Purenta kuluttaa vähitellen hampaita epätasaisesti ja tilanne vain pahenee. Nykyisin asiaan osataan puuttua jo aiemmin ja vältytään isommilta purennan kuntoutuksilta myöhemmin.

Oikominen kalvoin on varsin miellyttävää ja hyvin huomaamaton vaihtoehto perinteisen oikomisen sijaan. Kalvohoitoihin totutaan nopeasti  ja usein hoidon kesto on 6kk-18kk välillä.

Hoidon lopuksi hampaat retentoidaan, joko kielen puolelle tulevin metallisin langoin, yökalvoin tai yökojein.

Meiltä saat aina kysyä lisätietoja hoidostasi ja purentasi pitkäaikaisesta ennusteesta.

Varaa aikasi netissä!

Voit tehdä ajanvarauksen helposti nettivaraamossamme tai puhelimitse.