Juurihoidot

Juurihoito- Hampaan ja asian ytimessä

Juurihoito on hammaslääketieteellinen toimenpide, jota tarvitaan, kun hampaan sisällä oleva herkkä kudos, eli hammasydin tai ”pulpa”, on tulehtunut tai vaurioitunut. Tämä tulehdus voi johtua syvästä aiemmin paikatusta reiästä, aiemmasta traumaattisesta vammasta tai pitkälle edenneestä hammaskarieksesta.

Juurihoito on usein välttämätön toimenpide, jonka tarkoituksena on pelastaa hampaasi ja lievittää kipua sekä tulehdusta. Toimenpiteessä hammaslääkäri avaa hampaan ytimen, poistaa vaurioituneen kudoksen ja desinfioi juurikanavat huolellisesti. Sen jälkeen juurikanavat täytetään ja hampaan juurikanava suljetaan tiiviisti, estäen bakteerien pääsyn hampaan sisälle.

Juurihoidon tavoitteena on säilyttää oma hammas luonnollisena osana suun terveyttä. Nykyaikaiset menetelmät ja välineet tekevät juurihoidosta usein kivuttoman ja tehokkaan prosessin.

Täällä Dentaalipalvelussa huolehdimme, että juurihoito sujuu mahdollisimman miellyttävästi ja turvallisesti, jotta voit antaa hymysi säteillä ilman huolta hampaiden ja suusi terveydestä. Ota yhteyttä ja varaa aika, jos epäilet tarvitsevasi juurihoitoa tai sinulla on kysyttävää hampaiden terveydestäsi.

Varaa aikasi netissä

Voit tehdä ajanvarauksen helposti nettivaraamossamme tai puhelimitse.

Palvelusetelillä juurihoitoja tarjoavat Pekka Helin ja Jukka Tuononen.