Esteettiset hoidot ja valkaisut

Sooda- puhdistukset

Tehokas ja hellävarainen tapa puhdistaa hampaiden pintoihin pinttyneet epäpuhtaudet. Joskus pelkkä soodapuhdistus riittää ja valkaisua ei tarvita. Sopii hyvin kahvin, teen tai tupakoinnin aiheuttamien värjäymien poistoon.

Toimenpide vie vain noin 30 minuuttia ja on valkaisua hellävaraisempi tapa puhdistaa. Voidaan toistaa muutaman kerran vuoden aikana.

Vältäthän toimenpiteen jälkeen muutaman tunnin kahvia, teetä, virvoikkeita, viiniä, marjoja, makeisia ja muita värjääviä elintarvikkeita.

Valkaisut

Kun puhtaan, mutta tumman hampaan väri ei miellytä, voidaan valkaisuilla helpottaa tilannetta. Hampaita voidaan vaalentaa valkaisulla myös sisäpuolelta, esimerkiksi juurihoidetut hampaat (hammaslääkärien tekemät valkaisut yksittäisissä hampaissa) tai ulkopuolelta suuhygienistiemme tekemin valkaisuin.

Muistathan olla nauttimatta seuraavia tuotteita valkaisun jälkeen:

Virheasentojen korjaukset

Joskus ehjien ja kauniiden hampaiden virheelliset asennot häiritsevät. Tällöin voimme oikoa häiritsevät virheasennot kuntoon ja palauttaa hymyn ilman poraamista.

Erityistapauksissa voimme myös sidostaa hampaan pintaan esteettistä muovia ilman porausta harmonisoiden  muodot ja palauttaen hymyn.

Varaa aikasi netissä

Voit tehdä ajanvarauksen helposti nettivaraamossamme tai puhelimitse.